![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Colt pentru cei care n-au somn
15.12.2009 / 17:20
Citeazamiha a spus:
M-au mancat degetele amu nu m-am putut abtine pana la noapte.
15.12.2009 / 17:50
Citeaza
Mamaaa, da ce discutii sunt la colt !!!
Adevarul e ca ai fost foarte calm pana acum, Bucataras. Si a fost ceva agitatie pe aici, mai ales in anumite momentele. Dar asa e cand incepi sa faci primii pasi, mai prinzi curaj.
Vai, dar acusica e "taierea motului" Bucatarasului. Ce sa-i punem oare pe tava? Eu o pun pe Miha si o carte "Slabesti mancind", daca exista.
15.12.2009 / 18:06
Citeazadanygospodina a spus:
Mamaaa, da ce discutii sunt la colt !!! Adevarul e ca ai fost foarte calm pana acum, Bucataras. Si a fost ceva agitatie pe aici, mai ales in anumite momentele. Dar asa e cand incepi sa faci primii pasi, mai prinzi curaj. Vai, dar acusica e "taierea motului" Bucatarasului. Ce sa-i punem oare pe tava? Eu o pun pe Miha si o carte "Slabesti mancind", daca exista.
daca vreti sa scrieti vreo carte care sa se numeasca "Slabesti Mancand" si aveti nevoie de un "cobai" pt retete ma ofer voluntar...
15.12.2009 / 18:16
Mamaaa, da ce discutii sunt la colt !!! Adevarul e ca ai fost foarte calm pana acum, Bucataras. Si a fost ceva agitatie pe aici, mai ales in anumite momentele. Dar asa e cand incepi sa faci primii pasi, mai prinzi curaj. Vai, dar acusica e "taierea motului" Bucatarasului. Ce sa-i punem oare pe tava? Eu o pun pe Miha si o carte "Slabesti mancind", daca exista.
Si Mama Omida ii prezice Bucatarasului ce va fi cand va fi...
15.12.2009 / 18:17
Citeazaionix a spus:
daca vreti sa scrieti vreo carte care sa se numeasca "Slabesti Mancand" si aveti nevoie de un "cobai" pt retete ma ofer voluntar...
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS006X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
15.12.2009 / 18:21
Citeazamiha a spus:
Ia sa va vad io acu ce va poate pielea!
eu am alta idee!sa-mi pregateasca tot meniul pt Craciun si sa mi-l trimita prin posta
15.12.2009 / 18:22
bai,esti durere,dac-o pui pe MIHA pe tava
si=o ia vreun bucataras,Zmeurel..ce face?
15.12.2009 / 21:25
CiteazaBucataras a spus:
Intrebare pentru gask: are Gaby rokie gogoshar AICI ? Io zic ca-i sta bine ... Mi-as fi pus pantofi cu toc ....
ohlallala... ce sexy ii Gaby a noastra...
o sa raspund inc-o data la intrebarea pe care mi-a dresat-o Gaby...
gaby: ne luam?
ionix: daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
15.12.2009 / 21:59
Citeaza
Raluca Octavia Danygospodina are dreptate. Pe 20 decembrie bucataras.ro implineste 1 an. Voi fi la Viena, dar cind ma intorc tragem celebrul party in pijamale ... Ne imbatam online
. Apropo. Ce ziceti ca puneti pe tava la taierea motzului?
15.12.2009 / 22:50
CiteazaBucataras a spus:
Raluca Octavia Danygospodina are dreptate. Pe 20 decembrie bucataras.ro implineste 1 an . Voi fi la Viena, dar cind ma intorc tragem celebrul party in pijamale ... Ne imbatam online . Apropo. Ce ziceti ca puneti pe tava la taierea motzului?
O delegam pe Miha sa faca tortul aniversar cat mai ciocolatos ?
16.12.2009 / 00:33
CiteazaBucataras a spus:
Intrebare pentru gask: are Gaby rokie gogoshar AICI ? Io zic ca-i sta bine ... Mi-as fi pus pantofi cu toc ....
hahahahaha,cum ma faci tu bucatarasule sa ma culc razand
iete ce-i trece prin cap
16.12.2009 / 00:33
Citeazaionix a spus:
ohlallala... ce sexy ii Gaby a noastra... o sa raspund inc-o data la intrebarea pe care mi-a dresat-o Gaby... gaby: ne luam? ionix: daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ok.cu atatia bucatari.,nu ne facem griji pt mancare
16.12.2009 / 00:34
CiteazaBucataras a spus:
Gaby, poate te trezesti cu meniul lui Miha scris mai acu' ceva vreme
daaaa,in loc sa-mi puna bucatele,imi trimite lista