![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Intrebare referitoare la puncte
08.04.2011 / 19:25
CiteazaBucataras a spus:
Scuze, am up-datat textul cu situatia curenta. Nu orice reteta primeste 500 de ouncte. ci e diferentiata in functie de complexitate, calitatea fotografiei si acuratetea modului de preparare. Se pleaca de la 100 de puncte pina la 500
Scuzele-mi sunt adresate mie, nu? Ti-e frica.....
09.04.2011 / 15:44
CiteazaIna a spus:
scuze dar am si eu o nelamurire: am postat din greseala de 2 ori la rand aceiasi reteta ( netu' batu-l-ar vina). Cum pot sa scot una dintre retetele postate??? Mersi...
09.04.2011 / 15:50
Citeazadentistutza a spus:
scuze dar am si eu o nelamurire: am postat din greseala de 2 ori la rand aceiasi reteta ( netu' batu-l-ar vina). Cum pot sa scot una dintre retetele postate??? Mersi...
sau incarci alta in loc sau o va sterge Bucataras
Recomandari pentru tine si casa ta
09.04.2011 / 23:07
Citeaza
ca sa lamurim cu punctajele: nu mai sint de actualitate cele scrise in acea pagina, nu sint publice si nici nu vor fi, ca sa nu mai existe discutii :)
10.04.2011 / 08:42
Citeaza
multumesc, sper sa o stearga bucataras ca arata caraghios doua retete identice!!!
10.04.2011 / 09:21
multumesc, sper sa o stearga bucataras ca arata caraghios doua retete identice!!!
o sterge
daca nu, zi-i - bucataras, sterge-o .
11.04.2011 / 00:27
Mi-a spus mie ca si-a luat radiera noua.
12.04.2011 / 10:18
Citeaza
scuze ca revin....
unde vad cite puncte am acumulat? ca nu reusesc sa vad nicaieri. am un galben , cica... asta ce inseamna?
12.04.2011 / 10:54
alice_ciobanu a spus:
scuze ca revin.... unde vad cite puncte am acumulat? ca nu reusesc sa vad nicaieri. am un galben , cica... asta ce inseamna?
Alice, punctele se transforma in galbeni iar mai apoi galbenii in produse din camara .
Punctele le vezi la top 7 (vezi sa fie setata sus corect perioada )
Acumulezi cate un gaben pentru fiecare mie de puncte. Daca cifra sutelor este mai mare de 4 primesti automat inca un galben.
ex- 1200 pct = 1 galben
1501 pct= 2 galbeni
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 12.04.2011 11:59:36
12.04.2011 / 11:19
Citeaza
Ooo..multumesc frumos pt lamuriri. Eu foloseam o versiune de Opera cu care nu vedeam paginile de internet exact cum erau...Acum m-am lamurit...
14.04.2011 / 17:04
Citeazagaby_d a spus:
Alice, punctele se transforma in galbeni iar mai apoi galbenii in produse din camara . Punctele le vezi la top 7 (vezi sa fie setata sus corect perioada ) Acumulezi cate un gaben pentru fiecare mie de puncte. Daca cifra sutelor este mai mare de 4 primesti automat inca un galben. ex- 1200 pct = 1 galben 1501 pct= 2 galbeni
Mai fetelor ,nu vad eu bine?sau a disparut camara de pe montorul meu? eu nu o mai gasesc....
![]()
14.04.2011 / 17:26
Citeazaionela2682 a spus:
Mai fetelor ,nu vad eu bine?sau a disparut camara de pe montorul meu? eu nu o mai gasesc....
ionela este la articole