Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.12.2011
Cum procedezi pentru blat: Freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi praful de copt stins cu zeama de lamaie.Bati albusurile spuma cu un praf de sare, le incorporezi cu grija in compozitia de albusuri, pui si nuca macinata si faina si...
mai multe
publicat la 10.12.2011
Perna ergonomica Karll
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 incaltatoare
Rola de folie pentru prajituri
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:28
ieri la 11:06
pe 11.04 la 09:43
pe 10.04 la 18:06
pe 10.04 la 10:56
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
Geanina87 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
SanatateAcasa 1
UNICA 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu crema de cafea si rom
Cum procedezi pentru blat: Freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi praful de copt stins cu zeama de lamaie.Bati albusurile spuma cu un praf de sare, le incorporezi cu grija in compozitia de albusuri, pui si nuca macinata si faina si...