Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.12.2011
Cum procedezi pentru blat: Freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi praful de copt stins cu zeama de lamaie.Bati albusurile spuma cu un praf de sare, le incorporezi cu grija in compozitia de albusuri, pui si nuca macinata si faina si...
mai multe
publicat la 10.12.2011
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 recipiente pentru cereale
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:41
la 09:04
de Constelatialeu 9
ieri la 10:43
de vasimur 4
pe 29.08 la 16:08
pe 29.08 la 13:57
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
gaby_gabytza 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
angyb 1
Valentina_vali 1
cristi1980 1
roxikris 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu crema de cafea si rom
Cum procedezi pentru blat: Freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi praful de copt stins cu zeama de lamaie.Bati albusurile spuma cu un praf de sare, le incorporezi cu grija in compozitia de albusuri, pui si nuca macinata si faina si...