Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 borcane de depozitare
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 16:33
la 16:03
la 12:08
ieri la 10:51
de Panacris 9
pe 20.11 la 14:48
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
nilguin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MihaelaB79 1
Emil 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)