Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Set de 10 forme pentru briose
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Rola de folie pentru prajituri
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Unghiera BISALUO
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:46
ieri la 07:37
pe 18.11 la 10:45
pe 17.11 la 10:45
de Constelatialeu 9
pe 15.11 la 13:17
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Bucataras
MotanLaOale
RODIMUR
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)