Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Ciocan pentru carne
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:02
pe 13.12 la 12:56
pe 13.12 la 09:39
pe 12.12 la 22:24
pe 12.12 la 11:14
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
oanapl 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
pana_luminita 1
Angelica 1
simo_brkic 1
PapaVio 1
dumitriu21b 1
ClauMaria 1
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)