Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 17.07.2012
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...
mai multe
publicat la 17.07.2012
Set de 2 teluri Kasahome
Rola de folie pentru prajituri
Cantar digital pentru bucatarie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Unghiera BISALUO
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:34
ieri la 11:19
pe 21.10 la 11:11
de RODIMUR 8
pe 21.10 la 02:56
de Andra_Constantinescu 6
pe 20.10 la 15:13
de vasimur 4
3 comentarii
de Constelatialeu 9
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras
biancas76 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MoliCook 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan integral cu fructoza
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...