Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 3 boluri Ellenge
Taburet pliabil telescopic
Set de 10 forme pentru briose
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:54
la 10:24
de oanapl 8
ieri la 20:46
pe 04.04 la 11:47
pe 04.04 la 11:30
6 comentarii
de Rocsi 9
5 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
Rocsi
MotanLaOale
Veronica22 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MIMI 1
Ghinnni 1
florian 1
bucatelemele 1
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...