Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Termometru cu ecran LCD
Perna ergonomica Karll
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:53
ieri la 09:25
de RODIMUR 8
pe 26.08 la 22:51
pe 26.08 la 09:10
pe 25.08 la 08:16
5 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
simsim82 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
marianbobosea 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...