
publicat la 05.02.2012
publicat la 29.01.2012
publicat la 29.01.2012
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti
Se face cu mixerul,o maioneza din lingura de mustar si ulei(vreo 50 ml).Se pune jumatatea din conserva de Cirio pulpa de rosii, peste,se ia blenderul vertical si se face pasta,se adauga hreanul scurs si se paseaza bine(cu blenderul).Se pune o lg.zahar si sare dupa gust.Daca sosul e prea gros mai...
Mujdei a la Kamy
Se face o maioneza ff tare din galbenus,mustar si ulei,se adauga usturoiul pisat si smantana pana devine o pasta groasa.Se pune sare dupa gust si.... Pofta buna!!!!