
publicat la 07.02.2023
publicat la 20.07.2022
publicat la 18.07.2022
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Mini burgeri
Baconul l-am taiat cubulete, usturoiul l-am curatat si pisat, iar ceapa am tocat-o marunt. Am pus baconul intr-o tigaie cu ulei incins, iar cand s-a prajit, am adaugat ceapa si usturoiul, apoi am condimentat cu sare, piper si boia. Am lasat pe foc pana s-a calit ceapa. Am scos...
Sandvis cu camembert si struguri
Am taiat camembert-ul in felii, iar boabele de struguri pe jumatate Am uns o felie de paine cu unt doar pe o parte, am asezat-o in tigaia incinsa, am adaugat felii de camembert, struguri, apoi alta felie de paine, pe care am uns-o cu unt pe deasupra. Am intors sandvisul pe partea cealalta si...
Ciabatta cu cascaval si ceapa verde
Painea se taie pe lungime, dar nu pana jos, apoi pe latime, sa se formeze patrate intre taieturi. Ceapa se taie rondele, untul se topeste, apoi le amestecam. Feliile de cascaval si branza topita se adauga printre increstaturile din paine, apoi se pune si amestecul din ceapa si unt. Am...
Sandvisuri calde
Am crestat chiflele in 3 si am adaugat cascavalul, salamul si mozzarella, taiate felii. Le-am bagat la cuptor pentru 15 min. Cand le-am scos, am presarat patrunjel tocat si ketcup.