lilik

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 07.08.2010

RETETE365
PRIETENI202
Retete / Fructe de mare

Creveti in aluat

In Fructe de mare la 9 Iul 2013

Curatam crevetii indepartand capul si crusta in care sunt imbracat i(lasati doar codita daca vreti) ,apoi cu un cutit facem o mica incizie in partea superioara si inlaturam intestinul,dupa care ii spalam si ii lasam la scurs. Intre timp pregatim aluatul: -batem ouale cu sare si piper,apoi...

Caracatita cu rosii cherry si capere

In Fructe de mare la 11 Aug 2011

Spalam bine caracatita si o portionam(daca este mare,daca sunt micute le lasam intregi) si le punem pe prosoape de hartie sa absoarba apa in exces. Intre timp curatam usturoiul si il punem asa intreg la calit cu putin ulei.Cand incepe sa se coloreze punem bucatile de caracatita si le saltam...

Creveti saltati

In Fructe de mare la 14 Dec 2010

spalam crevetii si ii lasam sa se scurga cateva minute. pregatim sosul : punem intr-un castronel uleiul,sucul de lamaie,usturoiul taiat feliutze si patrunjelul tocat  si batem bine cu o furculita pana se face ca o crema. punem intr-o tigaie ulei la incins si punem crevetii pe...

Orez cu creveti si flori de dovlecel

In Fructe de mare la 13 Sep 2010

Se curata ceapa si se pune la calit. Intre timp curatam si spalam florile si crevetii, dupa care le tocam. Lasam un crevet intreg ca sa  dea gust. Cand incepe ceapa sa se rumeneasca punem crevetii si florile de dovlecel si lasam putin, apoi adaugam orezul spalat. Amestecam si apoi adaugam...

Calamari umpluti la cuptor

In Fructe de mare la 4 Sep 2010

Aprindeti cuptorul la 180°. Spalati calamarii si curatatii bine, taiati tentaculele si taiatile marunt. Intr-o tigaie puneti la calit usturoiul taiat fin ,apoi adaugati tentaculele taiate si amestecati putin apoi adaugati sucul de rosii, mai lasati un pic si puneti sarea,piperul,patrunjelul...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 21.10.2016

Luca

publicat la 18.10.2015

Pleurotus pe gratar(la grill)

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]