publicat la 21.10.2016
publicat la 18.10.2015
publicat la 18.10.2015
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
Pleurotus pe gratar(la grill)
Curatam ciupercile si le taiem coditele, apoi le stergem usor cu un prosop de bucatarie si le punem pe grill-ul incins. Le intoarcem pe ambele parti si cand sunt gata le punem pe o farfurie si le presaram cu sare. Intr-un mic bol punem ulei de masline(vreo 9-10 linguri), putin...
Fasole verde cu rosii
Rupem coditele la fasole si daca sunt pastai mari le rupem bucati,apoi le spalam. Rosiile le decojim si le taiem cubulete. Curatam usturoiul si il punem intr-o cratita cu putin ulei de masline,iar cand se coloreaza il scoatem si punem fasolea,apoi cubulete de rosie si 1-2 pahare cu supa...
Ciulama de ciuperci
Curatam ceapa pentru ciulama si o tocam marunt,apoi o punem la calit cu putin ulei impreuna cu un catel de usturoi ras.Cand ceapa incepe sa se rumeneasca (chiar foarte putin)punem ciupercile ,le lasam putin apoi le acoperim cu apa,punem sare si lasam sa fiarba la foc potrivit. Intr-o farfurie...
Vinete la cuptor
Curatam o parte din coaja vinetelor si le taiem felii pe lungime,dupa care punem feliile pe gratar si le prajim pe ambele parti(daca va place le puteti praji in ulei),iar cand le luam de pe gratar presaram deasupra sare. Taiem felii mozzarella(cate felii de vinete atatea de mozzarella). Pe...
Mancare de mazare cu oua
tocam ceapa marunt si o punem cu putin ulei intr-o oala la calit. cand incepe sa se rumeneasca punem sucul de rosii,mazarea si cartofii taiati cubulete;acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit. cand mazarea e aproape fiarta spargem ouale direct in oala si fara sa amestecam lasam...
Parmigiana
se curata ceapa,se toaca si se pune la calit ,cand incepe sa se rumeneasca adaugam rosiile strivite,1 foaie mare de busuioc si putina sare; lasam sa fiarba la foc mic pana pierde toata apa lasata de rosii. curatam vinetele si le taiem felii potrivite pe care le dam cu sare si le prajim.cand...
Verzisoare de Bruxelles gratinate
curatam verzele de foile de deasupra si le spalam. Le crestam la cotor si le punem la fiert cu sare. Cand sunt gata (vf unui cutit sa intre si sa iasa usor) le scurgem si le lasam pana cand nu mai iese abur. Le punem intr-o tava si deasupra varsam sosul si presaram cu branza. Dam la cuptor pana...