Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.02.2014
Se curata anghinarele,eliminand frunzele exterioare(pana se ajunge la cele moi),se lasa si 2 cm. din tulpina,apoi se taie varful.De asemenea se curata partea interioara a florii de anghinare,eliminand puful si frunzele care au spini.Dupa acest...
mai multe
publicat la 16.02.2014
Vei avea mai mult timp sa faci ceea ce-ti place.Mai ales daca iti place sa nu faci nimic.
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 teluri Kasahome
Rola de folie pentru prajituri
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
la 15:22
de vasimur 4
la 11:23
la 11:02
de Adele 4
la 08:32
de Constelatialeu 9
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Adele
Andra_Constantinescu
MotanLaOale
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!