Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Ploiesti
Bucataras din 22.03.2009
Punem în vasul mixerului vertical (cel cu cuţit) apa, muştarul, sarea şi zeama de lămâie. Începem să mixăm şi adăugăm ulei în fir subţire, până ajunge la consistenţa dorită (e posibil sa adăugăm mai mult ulei decât am precizat). Se poate...
publicat la 23.01.2022
publicat la 17.01.2022
publicat la 09.01.2022
Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată
Voturi:33
Voturi:29
Voturi:25
In cont 50
Termometru cu ecran LCD
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 decojitoare universale de legume
Perie de pantofi
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 14:38
la 11:01
la 08:03
ieri la 09:37
pe 02.12 la 14:34
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
christyansen
MotanLaOale
Adele
RODIMUR
love_cherry 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de post din aquafaba
Punem în vasul mixerului vertical (cel cu cuţit) apa, muştarul, sarea şi zeama de lămâie. Începem să mixăm şi adăugăm ulei în fir subţire, până ajunge la consistenţa dorită (e posibil sa adăugăm mai mult ulei decât am precizat). Se poate...