Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Termometru cu ecran LCD
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Perie de pantofi
Set de 2 teluri Kasahome
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:43
ieri la 18:06
ieri la 10:56
pe 09.04 la 08:39
pe 09.04 la 08:34
3 comentarii
de oanapl 8
de Criss 6
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
UrsanMihaela
adry88 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ArianaBala 1
ricamil 1
dannasb 1
liliana114 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...