publicat la 03.06.2024
publicat la 03.06.2024
publicat la 03.06.2024
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Ciocolata calda
Oprim cca 50 ml lapte, restul il punem la fiert cu steluta de anason. Intr-un castron amestecam cacaoa cu zaharul, amidonul si scortisoara. Turnam laptele si amestecam pana la omogenizare. Cand laptele incepe sa fiarba turnam amestecul cu cacao si amestecam continuu. Fierbem cateva...
Latte Machiatto
Cafeaua va fi calduta, iar laptele la temperatura camerei. Krina zicea ca se infierbanta laptele, eu n-am mai facut-o. Vom pune laptele intr-un vas inalt ( eu am folosit paharul de la blender), apoi il mixam la viteza mare pana vom obtine o spuma densa si ferma. Intr-un...
Milkshake
Punem fructele si mierea in blender si le mixam pana obtinem un piure fin. Adaugam apoi lapte cat sa ajunga la consistenta dorita. Se toarna in pahare, se adauga cateva cuburi de gheata si se serveste imediat. Combinatiile pentru un milkshake delicios tin doar de preferinta fiecaruia....
Sangria
Curatam lamaia, taiem coaja fasii subtiri ajutandu-ne de un curatitor de legume. Intr-un vas incapator punem fructelele taiate bucati sau cubulete si fasiile de coaja de lamaie. Stoarcem lamaia si stropim fructele cu sucul rezultat. Turnam apoi vinul si Sprite-ul si amestecam....
Cafea cu aroma de scortisoara
Intr-o cana mare se amesteca nessul si scortisoara. Se toarna deasupra apa fierbinte, amestecand. Se adauga apoi laptele si zaharul. La final, se orneaza cu frisca si putina cacao. Se poate servi atat calda cat si rece. Daca se va servi rece se vor adauga cateva cuburi de gheata si putina...
Shake cu cafea
Inghetata de vanilie impreuna cu restul ingredientelor se pun intr-un blender si se mixeaza energic pana totul devine o masa omogena. Se toarna in pahare, se adauga cuburi de gheata si se decoreaza cu frisca batura si cacao.
Limonada cu capsuni
Lamaia curatata de coaja ( se poate folosi si coaja daca va place), capsunile si zaharul se pun in blender si se mixeaza pana se obtine un piure fin. Se adauga apa, apoi se strecoara, pentru a avea o limonada limpede. Paharele se decoreaza cu zahar, se pune limonada si cuburi de gheata....
Cappucinno
Preparam cafeaua dupa metoda preferata si adaugam vanilie. Umplem un pahar pana la jumatate cu cafea. Dam laptele in clocot, apoi il mixam cat este fierbinte cu mixerul timp de 3-4 minute pana va face o spuma teapana. Punem peste cafea putin lapte cald apoi...
Mazagran
Se pune cafeaua in pahar, se adauga gheata, aromele si zaharul. Se bea cu paiul.
Ice Coffe
Cafeaua preparata dupa preferinta de dulce se toarna in pahare inalte,pana la 3/4 din capacitate. Se adauga laptele si 2 linguri de inghetata. Se orneaza cu frisca si inghetata ramasa.