Mikiluca

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 18.03.2013

RETETE3
PRIETENI10
Retete / Dulciuri

Trandafir cu mere

In Prajituri la 7 Oct 2014

 Se scot cotoarele la mere,se taie apoi felii subtiri. Se pun intr-o cratita si se acopera cu apa. Adaugi 2linguri de zahar si zeama de lamaie si se pun la fiert. Cand incep sa fiarba,se mai dau 2 clocote si se da deoparte. Punem apoi pe un prosop absorbant si lasam sa se raceasca. Intindem...

Tort de clatite

In Torturi la 7 Oct 2014

Clatite -18 bucati : Am pus la incalzit laptele,untul si bobitele din pastaie. Am batut spuma ouale cu zaharul,pt 5 minute,la viteza mare,la final am adaugat si praful de sare. Cu robotul pe viteza mica,am inceput sa incoporez faina si cacaoa-cernute impreuna,adaugand cate 1 lingura pe...

Biscuiti pentru pitici

In Dulciuri la 11 Mai 2013

Se amesteca untul cu zaharul pudra cu mixerul. Se adauga oul,vanilia,coaja de lamaie si portocala, se mixeaza bine,bine. Se adauga faina,in care am pus si praful de copt si amestecam cu mana sau lingura de lemn...dar pt mine cea mai buna unelta este mana :) . Bagam putin coca la...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 07.10.2014

Trandafir cu mere

publicat la 07.10.2014

Tort de clatite

publicat la 11.05.2013

Biscuiti pentru pitici

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Te-ai trezit fara chef si ti-ai zis ca azi nu faci nimic. Problema e ca n-o sa stii cand ai terminat.

 
 
 
Retete preferate
Milch Schnitte

Voturi:15

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]