
publicat la 01.04.2018
publicat la 07.09.2017
publicat la 02.05.2014
Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!
Bucataras.ro
[email protected]
Foietaj cu Nutella - Reteta simpla si rapida pentru un desert delicios
Iata cum se prepara acest Foietaj cu Nutella - Reteta simpla si rapida pentru un desert delicios Mai intai am scos foietajul din frigider. Am intins aluatul si l-am impartit in doua parti egale. Pe una din parti am intins bine Nutella. Am pus cealalta parte peste partea cu Nutella...
Aperitiv ciupercute
Scurgem bine mozzarellinele de apa .Le uscam cu un servet de hartie . Rosiile le spalam si le taiem in jumatati si eliminam pulpa di interior . Ornam o farfurie cu patrunjel proaspat . Asezam mozzarellinele si punem pe fiecare o jumatate de rosie formand ca o palarioara. ...
Pinguini aperitiv
Triunghiurile de branza topita le modelam cu mana sub forma rotunda. Luam o felie morcov si o decupam un triunghi,pe care il pastram deoarece il vom folosi. Pe felia de morcov punem branza topita. Luam o maslina , o taiem in jumatate si facem aripile pinguinului. Dintr-o maslina...
Briose
Am spart ouale intr-un bol si le-am mixat cu zaharul. Am adaugat uleiul ,laptele,faina si praful de copt . Am amestecat totul bine. Am pus in forma de briose si le-am copt la 180 grade pentru 15 minute. Le-am scos,le-am lasat sa se raceasca si apoi le-am ornat cu frisca.