
publicat la 26.09.2021
publicat la 26.09.2021
publicat la 26.09.2021
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Midii cu usturoi
Punem putin ulei in tigaie. Adaugam usturoiul si il calim putin. Nu il lasam sa-si schimbe culoarea,fiindca va avea un gust amarui. Adaugam scoicile. Cand acestea s-au facut punem sucul si coaja de lamaie rasa,amestecam,adaugam uleiul de masline si patrunejlul proaspat tocat. Se serveste si...
Calamari rings - Ineluse de calamari
Se dezgheata calamariul sub jet de apa rece. Se amesteca faina cu sare si piper. Se mai pot pune si alte condimente,coaja de lamaie rasa ar merge bine. Se bat ouale. Se trece calamariul prin faina si apoi prin ou. Se prajesc in uleiul incalzit. Se pot servi cu sos sau...
Ebichiri - Creveti cu sos iute si usturoi
Intr-un wok,cand uleiul e fierbinte,se prajesc crevetii. Se scot si se pun pe o farfurie. Se adauga in wok usturoiul,se prajeste putin,apoi se adauga sosul iute. Se pun in wok crevetii si se amesteca atat cat sa fie acoperiti de sos. Pofta mare!!!