Preparare:
Spălaţi iepurele, îl tăiaţi bucăţi, să aveţi patru bucăţi de picioare, 4 bucăţi din spate sau puteţi să îl cumpăraţi gata tranşat.
Spălaţi plantele aromatice şi tocaţi cimbrul şi rozmarinul. Spălaţi şi decojiţi lămâia, păstraţi...
Tăiaţi carnea de porc în două bucăţi a câte 200 de grame fiecare.
Curăţati, spălaţi şi tocaţi grosier ceapa şi morcovii; spălaţi ardeii, roşiile şi mărarul. Eliminaţi cotorul din ardei şi îi tăiaţi fidelută; tocaţi roşiile pe care le decojiţi şi...
Iepure in bere bruna
Preparare: Spălaţi iepurele, îl tăiaţi bucăţi, să aveţi patru bucăţi de picioare, 4 bucăţi din spate sau puteţi să îl cumpăraţi gata tranşat. Spălaţi plantele aromatice şi tocaţi cimbrul şi rozmarinul. Spălaţi şi decojiţi lămâia, păstraţi...
Cotlet cu os, pe pat de legume
Tăiaţi carnea de porc în două bucăţi a câte 200 de grame fiecare. Curăţati, spălaţi şi tocaţi grosier ceapa şi morcovii; spălaţi ardeii, roşiile şi mărarul. Eliminaţi cotorul din ardei şi îi tăiaţi fidelută; tocaţi roşiile pe care le decojiţi şi...