Salutare dragi bucatarasi, eu am avut o perioada foooarte plina :) , am lucrat 8-9 ore zilnic in bucatarie, m-am intors pentru 2 luni la primul restaurant ( Garden Ice ) unde am lucrat sa dau o mana de ajutor chefului de cuisine care imi e prieten bun. Am schimbat putin stilul cartii de meniu, meniurile zilnice, am incercat sa implementam un sistem de retete noi cu care sa fidelizam clientii, proiectul meu se apropie de sfarsit :) mai sunt 2 saptamani a fost greu, obositor , enervant adesea :))) dar super pana la urma .....o sa va povestesc mai multe cand ma adun si gasesc putin timp liber. Sper sa il gasesc pt ca din iunie incepe sezonul si la Castel :)
Salutare dragi bucatarasi, eu am avut o perioada foooarte plina :) , am lucrat 8-9 ore zilnic in bucatarie, m-am intors pentru 2 luni la primul restaurant ( Garden Ice ) unde am lucrat sa dau o mana de ajutor chefului de cuisine care imi e prieten bun. Am schimbat putin stilul cartii de meniu, meniurile zilnice, am incercat sa implementam un sistem de retete noi cu care sa fidelizam clientii, proiectul meu se apropie de sfarsit :) mai sunt 2 saptamani a fost greu, obositor , enervant adesea :))) dar super pana la urma .....o sa va povestesc mai multe cand ma adun si gasesc putin timp liber. Sper sa il gasesc pt ca din iunie incepe sezonul si la Castel :)