publicat la 18.01.2025
publicat la 13.01.2025
publicat la 09.01.2025
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Rosii uscate, conservate in ulei
Daca doriti sa pregatiti mai multe kilograme, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare. Eu am uscat aproximativ 1,5 kg. Din aceasta cantitate, au iesit 3 borcanele de 200 gr. Totul in aproximativ 2 -3 ore. Am uscat 2 tavi odata. Spalam rosiile si le lasam sa se usuce. Pregatim o tava cu hartie...
Zacusca cu dovlecel
Spalam si curatam ceapa, morcovii, dovleceii, usturoiul. Rosiile le spalam si le cojim. Daca sunt foarte coapte, se vor decoji usor. Daca nu, puteti sa le opariti un pic cat sa se cojeasca usor. Pregatim o cratita mare, preferabil de tuci, sau cu fund dublu. Tocam ceapa, usturoiul. In...
Conserva de salata de vinete
Se aleg vinete frumoase, coapte, carnoase. Eu le cam evit pe cele lunguiete. Se coc pe flacara sau la cuptor. Eu le-am copt pe gratar de lemne. Trebuie coapte bine. Dupa ce le coacem, le asezam pe un tocator, le lasam la scurs macar 30 min, apoi le curatam si le asezam intr-o strecuratoare...
Muraturi in otet
Curatam si spalam legumele. Feliem telina si sfecla, morcovul il taiem rondele sau bucati mai mari, conopida o desfacem buchetele. Spalam borcanele bine, si punem in fiecare borcan cate o lingurita sare, 1-2 lingurite condimente, 4 linguri otet. Asezam in borcane din fiecare legume, apoi...