Ingredientele pentru blat se lasa temperatura camerei pentru o ora.
Se porneste cuptorul la 170 grade C. Se pune la indemana o tava cu hartie de copt.
Fructele se spala si se lasa la scurs.
Caisele se desfac si se taie felii. Se asaza fructe in tava, in strat egal, se presara o lingura...
Se pregatesc 2 vase rotunde pentru copt (diametru 13 cm. Intr-un vas mic, se pun 3 lg de Green Sugar Gold si un cub mic de unt. Se pune pe foc, se lasa pana se topeste tot indulcitorul. Acum trebuie sa va miscati repede, intocmai ca la reteta obisnuita. Se tapeteaza repede peretii formelor de...
Se porneste cuptorul la 160 grade C, coacere sus-jos.
Se curata rubarba de frunze, iar tijele ramase se spala si se taie cubulete. Se amesteca cu zmeura.
Peste fructe, se presara 1 lgta de indulcitor cu agar. Se agita putin vasul ca sa se distribuie uniform indulcitorul.
*Daca folositi...
Gelatina o punem la hidratat in cateva linguri de apa.
Alegem fructe bine coapte, moi; le curatam, le taiem felii si le punem intr-un vas. Daca doriti, puteti adauga indulcitor, desi fructele bine coapte sunt suficient de dulci. Punem pe foc amestecul si lasam sa fiarba un pic.
In...
Prajitura cu caise si coacaze rosii
Ingredientele pentru blat se lasa temperatura camerei pentru o ora. Se porneste cuptorul la 170 grade C. Se pune la indemana o tava cu hartie de copt. Fructele se spala si se lasa la scurs. Caisele se desfac si se taie felii. Se asaza fructe in tava, in strat egal, se presara o lingura...
Flan cu caramel si scortisoara, fara zahar
Se pregatesc 2 vase rotunde pentru copt (diametru 13 cm. Intr-un vas mic, se pun 3 lg de Green Sugar Gold si un cub mic de unt. Se pune pe foc, se lasa pana se topeste tot indulcitorul. Acum trebuie sa va miscati repede, intocmai ca la reteta obisnuita. Se tapeteaza repede peretii formelor de...
Crumble cu rubarba si zmeura, reteta fara zahar
Se porneste cuptorul la 160 grade C, coacere sus-jos. Se curata rubarba de frunze, iar tijele ramase se spala si se taie cubulete. Se amesteca cu zmeura. Peste fructe, se presara 1 lgta de indulcitor cu agar. Se agita putin vasul ca sa se distribuie uniform indulcitorul. *Daca folositi...
Panna cotta cu jeleu de mango
Gelatina o punem la hidratat in cateva linguri de apa. Alegem fructe bine coapte, moi; le curatam, le taiem felii si le punem intr-un vas. Daca doriti, puteti adauga indulcitor, desi fructele bine coapte sunt suficient de dulci. Punem pe foc amestecul si lasam sa fiarba un pic. In...