
publicat la 30.01.2015
publicat la 30.01.2015
publicat la 11.06.2014
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
Ghiveci de legume cu masline si branza topita
Spalam cartofii si ceapa, pe care ii taiem cubulele, iar ceapa marunt si ii punem intr-o oala cu 2 linguri de ulei si un pahar de apa sa se inabuseasca bine, dupa care punem si amestecul mexican peste si inca un pahar de apa si lasam sa fiarba impreuna. Cand legumele s-au inmuiat bine, punem...
Spanac scazut
Spalam spanacul in cateva ape. Intre timp vom pune o oala cu apa pe foc si olasam pana da in clocot, apoi vom pune spanacul si il lasam 10 minute sa se opareasca. Scoatem spanacul cu o paleta, il lasam sa se racoreasca putin, apoi il tocam marunt marunt. Tocam ceapa marunt marunt, si...
Legume in sos de smantana
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete mici. Ungem o tava cu unt, dupa care adaugam cartofi, amestecul mexican, usturoiul si o cana cu apa in care am pus sare dupa gust. Dam la cuptor app20-30 de minute. Cand legumele sunt aproape gata punem smantana peste legume si vinul alb...