
publicat la 20.11.2011
publicat la 13.11.2011
publicat la 11.11.2011
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de vara
Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare. Intre timp taiem feliile de paine in cubulete si le punem la cuptor, pana devin aurii, cam 15 min, in acest mod obtinem pesmetii de care avem nevoie pentru salata. Dupa ce s-au racit pesmetii si pieptul de pui incepem sa aranjam straturile in...
Rulouri de clatite cu visine
Spalam si scurgem visinele, dupa care le scoatem samburii si le lasam cu zaharul cat timp pregatim clatitele. Pregatim clatitele : se bat ouale cu zaharul si sarea, se adauga putin lapte (aprox. un sfert din cantitate), se incorporeaza toata faina (chiar daca aluatul devine mai tare), apoi se...