Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Calarasi
Bucataras din 01.04.2012
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....
mai multe
publicat la 12.04.2012
Azi esti sentimentala si amuzanta
Taburet pliabil telescopic
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Veioza OSVINO, LED
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 13:19
de Bucataras 8
la 11:08
ieri la 07:11
pe 23.09 la 07:49
de laura_n 7
pe 23.09 la 07:12
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
I0ana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de clatite cu mascarpone
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza totul....