Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...
publicat la 06.02.2016
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Rola de folie pentru prajituri
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 10 forme pentru briose
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:12
ieri la 17:05
ieri la 05:59
de RODIMUR 8
pe 25.09 la 13:19
pe 25.09 la 11:08
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
vasimur
liana_geicu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
DulciuriSiNuNumai 1
novembber 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...