Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bacau
Bucataras din 11.05.2014
Fulgii se lasa putin in lapte - 5 minute, apoi se aduga si celelalte ingrediente si se amesteca. Zaharul se adauga la sfarsit ( eu fac cativa biscuiti fara zahar pentru cel mic, apoi adaug zaharul). Se adauga faina doar daca aluatul este moale si...
mai multe
publicat la 11.05.2014
Taburet pliabil telescopic
Pensula de patiserie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Ciocan pentru carne
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:19
de RODIMUR 8
ieri la 23:30
ieri la 21:44
ieri la 10:41
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 17:28
de Caty 3
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
Ioana2002
RODIMUR
botcrina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgiaskitchen 1
bubulina44 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Biscuiti de casa cu cereale
Fulgii se lasa putin in lapte - 5 minute, apoi se aduga si celelalte ingrediente si se amesteca. Zaharul se adauga la sfarsit ( eu fac cativa biscuiti fara zahar pentru cel mic, apoi adaug zaharul). Se adauga faina doar daca aluatul este moale si...