Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bacau
Bucataras din 11.05.2014
Fulgii se lasa putin in lapte - 5 minute, apoi se aduga si celelalte ingrediente si se amesteca. Zaharul se adauga la sfarsit ( eu fac cativa biscuiti fara zahar pentru cel mic, apoi adaug zaharul). Se adauga faina doar daca aluatul este moale si...
mai multe
publicat la 11.05.2014
Veioza OSVINO, LED
Pensula de patiserie
Set de 2 incaltatoare
Set de 3 boluri Ellenge
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 11:32
ieri la 10:58
de Gherca Daniela 5
pe 27.06 la 20:14
pe 27.06 la 09:51
pe 26.06 la 10:37
5 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
Ramonaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgianab17 1
erikka1 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Biscuiti de casa cu cereale
Fulgii se lasa putin in lapte - 5 minute, apoi se aduga si celelalte ingrediente si se amesteca. Zaharul se adauga la sfarsit ( eu fac cativa biscuiti fara zahar pentru cel mic, apoi adaug zaharul). Se adauga faina doar daca aluatul este moale si...