sorin

1

Bucataras
incepator

hod hasharon

Bucataras din 13.10.2009

RETETE3
PRIETENI3
Retete / Mancaruri cu carne

Roast-beef mediteranean

In Vita la 19 Dec 2009

Cuptorul se preincalzeste la maximum (200-220 gr.) In timpul acesta se pregateste un vas de Yena (sau orice vas rezistent la caldura). si se varsa in el uleiul de masline. Se ia halca de carne si i se fac 10 gauri in care se baga cei 10 catei de usturoi. Peste carne se presara, din tot...

STEAKUM

In Porc la 17 Dec 2009

Filet-ul se taie in felii cat de subtiri cu putinta (uneori este bine sa-l bagati in congelator pentru 30 min., cand este semi-inghetat se taie mai usor). Untul, pus din suflet (nu mai putin de 125 g.), se topeste intr-o tigaie. Se prajesc feliile de filet cate un minut pe fiecare fata si se scot...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]