Adinacarla

1

Bucataras
incepator

resita

Bucataras din 05.01.2010

RETETE144
PRIETENI72
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de pui a la grec

In Ciorbe la 19 Feb 2011

Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta, apoi se calesc in putin ulei pana se inmoaie. Adaugam si ceapa si mai calim putin pana cand devine sticloasa. Stingem cu apa ( calda...eu mereu cand fac ciorbe am alaturi de oala in care fac ciorba o cartita in care fierb apa). Dupa ce da...

Ciorba de vita

In Ciorbe la 3 Noi 2010

Se fierbe carnea taiata cubulete si osul in 3-4 litri apa cu putina sare, adunand spuma care se formeaza. Se completeaza cu apa din cand in cand si se lasa sa fiarba la foc potrivit circa o ora. Pentru a fi mai limpede supa obtinuta am scos toata carnea iar supa am strecurat-o. Am spalat oala si...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 31 Aug 2010

Am curatat, spalat si tocat toate legumele. Intr-o oala am pus putin ulei de masline si am pus legumele sa se caleasca usor. Cand s-au muiat legumele al adaugat apa, am potrivit gustul cu sare si piper si am pus perisoarele si mazarea cand apa a inceput sa clocoteasca.  Perisoarele:...

Supa de gaina de casa si taitei

In Supe la 30 Iul 2010

Am spalat bine carnea si am pus-o sa fiarba in apa cu putina sare. Dupa 20 de minute am scos carnea din apa si am aruncat supa obtinuta. Am pus dinou carnea in alta apa curata impreuna cu legumele ( curatate, spalate ) sare si boabe de piper. Am luat spuma adunata deasupra de cate ori a fost...

Ciorba de spanac

In Ciorbe la 3 Iun 2010

Spanacul se spala si se opareste in apa cu sare. Tocam ceapa, morcovu, patrunjelul, pastarnacul, telina se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Prajim kaizerul in putin ulei, apoi adaugam legumele si le mai calim impreuna.  Punem boia. Adaugam apoi spanacul si punem apa peste. Cand legumele...

Ciorba Radauteana

In Supe/Ciorbe la 3 Iun 2010

Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pieptul de pui si legumele, cu o lingura de sare sau condimente de tip Knorr. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in bucati mici  si se pun inapoi in...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 02.05.2013

Salata de orez prefiert

publicat la 02.05.2013

Pastrav si ciupercute la gratar

publicat la 30.04.2013

Salata de piept de pui si legume

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]