SA O LUAM PAS SU PAS
BALATUL:
INTR-UN CASTRON PUNEM FAINA ,ZAHARUL, SARE SI UNTUL PE CARE L-AM TAIAT IN CUBULETE SI INCEPEM SA INCORPORAM UNTUL SI AMESTECAM PANA SE FACA CA NISIPUL APOI ADAUGAM ESENTA SI OUL SI...
Cojile
Punem apa, laptele si untul intr-o cratita pe aragaz si lasam pana clocoteste apoi adaugam faina toata deodata si amestecam bine apoi lasam compozitia cam 10 minute la racit si incepem sa adaugam cate un ou, nu adaugam alt...
Blatul este pandispan cu cacao: punem cele 6 oua intr-un bol si le mixam cu un pic de sare pana isi capata volum apoi adaugam zaharul si mixam in continuare. Dupa ce s-a topit zaharul adaugam uleiul si esenta de rom si mixam. Apoi...
Incepem cu untul care trebuie sa fie la temperatura camerei ,bolul pe care il folosim pentru a amesteca ingredientele trebuie sa fie bine degresat. Pentru blatul mare , punem un pachet de unt in castron si amestecam bine apoi adaugam...
TORT CU CREMA DIPLOMAT
SA O LUAM PAS SU PAS BALATUL: INTR-UN CASTRON PUNEM FAINA ,ZAHARUL, SARE SI UNTUL PE CARE L-AM TAIAT IN CUBULETE SI INCEPEM SA INCORPORAM UNTUL SI AMESTECAM PANA SE FACA CA NISIPUL APOI ADAUGAM ESENTA SI OUL SI...