Bucataria Stefaniei

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 08.04.2014

RETETE17
PRIETENI16
Retete / Paste

Farfalle cu rosii, ardei si naut

In Farfalle la 17 Mar 2015

Am pus o oala cu apa si sare la fiert dupa care am adaugat funditele si le-am preparat conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-un wok am adaugat cele 2 linguri cu ulei de floarea soarelui si ceapa tocata marunt. Cand a devenit translucida am adaugat ardeii grasi taiati cuburi. Dupa 5...

Paste cu ton, smantana si legume

In Spaghete la 17 Feb 2015

Pastele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa fierbere, se scurg, se stropesc cu 2 linguri cu ulei de masline si se amesteca bine. In timpul in care pastele fierb, se prepara sosul cu ton si smantana. Intr-o oala care nu prinde se adauga 2 linguri cu ulei de masline impreuna...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 17.03.2015

Farfalle cu rosii, ardei si naut

publicat la 05.03.2015

Tort "Opera"

publicat la 27.02.2015

Placintele cu dovleac

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Patru drumuri la atelier cu televizorul în spate doar ca să afli că, de fapt, ţi-au tăiat cablul? E tardiv să verifici dacă nu cumva ţi-ai pus şosetele invers.

 
 
 
Retete preferate
Prajitura Caramel

Voturi:65

Tort double mousse

Voturi:44

Prajitura Rudy

Voturi:53

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]