Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Roma
Bucataras din 13.03.2015
Cele 2 linguri de amidon se amesteca cu apa, sucul de rosii, otet si zahar apoi se pune la foc mic. Cand se ingroasa se adauga peperoncino si miezul de rosie. Se lasa la racit si se serveste cu fructe de mare, legume in tempura etc.
publicat la 07.11.2015
publicat la 28.10.2015
publicat la 11.07.2015
Azi te-ai hotarit sa pui in practica zicala: prea multă odihnă nu a omorât pe nimeni.
Voturi:45
Voturi:7
Voturi:67
In cont 19
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:51
la 15:30
la 11:01
de RODIMUR 8
ieri la 15:13
ieri la 11:14
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
de oanapl 8
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
Rocsi
kryky_55 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Robyfor_you 1
BorzaAndrei 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos dulce acrisor
Cele 2 linguri de amidon se amesteca cu apa, sucul de rosii, otet si zahar apoi se pune la foc mic. Cand se ingroasa se adauga peperoncino si miezul de rosie. Se lasa la racit si se serveste cu fructe de mare, legume in tempura etc.