
publicat la 17.11.2024
publicat la 17.11.2024
publicat la 06.07.2024
“Vraişte” este parola zilei. Repet-o de fiecare dată cînd nu cunoşti răspunsul unei întrebări, dar şi atunci cînd vrei să-ţi impui punctul de vedere. “Şefu’, ce facem cu facturile-alea neplătite?” Vraişte! Din punct de vedere sexual, treburile stau la fel.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Reteta de tarta aperitiv
Iata cum se prepara Reteta de tarta aperitiv Am ras casul de oaie sarat si am taiat muschiuletul si ardeiul cubulete. Am batut ouale, am adaugat casul, branza de vaci, faina, smantana si am amestecat bine. Apoi am adaugat muschiuletul si ardeiul. Am turnat compozitia in forma tapetata cu...
Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa
Iata cum se prepara Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa Degresam ouale cu un burete si putin detergent de vase, cu apa rece. Le clatim bine. Spalam si verdeata. Acum punem verdeata preferata pe ou. Ude fiind si oul, si verdeata, aproape ca se vor lipi si va fi usor sa...
Reteta de Pirojki cu cartofi
Iata cum se prepara Reteta de Pirojki cu cartofi Pregatim mai intai umplutura ca sa fie rece cand facem Pirojki. Fierbem cartofii timp de 20 minute de cand incepe apa sa clocoteasca. Intre timp, calim ceapa in putin ulei si o turnam peste cartofii pisati ca pentru piure. Adaugam sare,...
Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval
Iata cum se prepara Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval Lasam la dezghetat aluatul apoi il taiem in doua. Eu l-am mai intins putin si l-am facut mai subtire. Ungem o foaie cu ketchup, presuram cascavalul, punem deasupra cealalta foaie si taiem dupa preferinta. Eu am taiat...
Reteta de clatite din spanac cu crema de branza
Iata cum se prepara Reteta de clatite din spanac cu crema de branza Eu am folosit spanac congelat. Dupa ce s-a dezghetat, l-am bagat in blender cu ouale, usturoiul, laptele, kefirul, zaharul, sarea si le-am blenduit bine, bine. Am rasturnat compozitia obtinuta intr-un vas si am adaugat...