publicat la 17.07.2014
publicat la 17.07.2014
publicat la 13.06.2014
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Chiftelute de dovlecei
Spalam dovleceii, le scoatem samburii si ii dam pe razatoarea mica. Ii frecam cu putina sare si ii lasam sa se scurga .Dupa care adaugam intr-un vas toate ingredientele mentionate mai sus si amestecam bine pana devine un aluat gros. Punem ulei la incins apoi luam cu lingura si punem la prajit.
Gogosi umplute cu dulceata de capsuni
Intr-un vas, drojdia uscata se amesteca cu faina si cu sarea si apoi se adauga apa calduta si se framanta pana se dezlipeste de pe vas. Apoi se pune cate putin ulei pe maini pana incorporam cei 50 ml de ulei. Se lasa la dospit o ora la loc cald. Cand aluatul este gata incepem...
Cartofi noi cu usturoi si marar
Se curata si se spala cartofii, se taie in patru si se pun la prajit in uleiul incins.Cand sunt aproape gata se pune mararul taiat marunt usturoiul si sarea.
Prajitura cu crema de ciocolata
Blatul: se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul dupa care adaugam pe rand galbenusurile, faina in ploaie, praful de copt, esenta de vanilie si praful de sare. Se da la cuptor pt 30 de minute se lasa sa se raceasca, se taie in doua si se adauga crema de ciocolata....
Budinca de vanilie
Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga faina, sarea si se adauga 250 ml lapte amestecand incontinu sa nu se formeze cocoloase. Cealalta cantitate de lapte se pune pe foc cu batonul de vanilie. Cand incepe sa fiarba se scoate batonul si se toarna un pic din compozitia cu faina amestecand sa nu...
Gogosi pufoase
Dizolvam drojdia in 50 ml lapte caldut.Restul de lapte il incalzim cu zaharul pana se topeste.Intr-un castron punem faina peste care adaugam drojdia inmuiata in lapte, oul, untul topit, praful de sare, coaja de lamaie si laptele caldut.Framantam aluatul pana se omogenizeaza , dupa care adaugam...
Prajitura cu visine
Se separa galbenusurile de albusuri, intr-un vas inalt se bat albusurile spuma. Galbenusurile se bat cu apa rece, praful de copt, zaharul, sarea si uleiul. Amestecam pana se incorporeaza bine uleiul si punem faina in ploaie. Apoi incorporam albusurile cu o lingura de lemn amestecand de jos in...