
publicat la 10.03.2015
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Cereale cu lapte sau lapte cu cereale? Vei fi zguduit de această dilemă pe toată durata zilei. Azi chiar poţi fi acuzat pe bună dreptate că o cam zgudui…
Bucataras.ro
[email protected]
Penne cu ton, legume al dente și capere
Se pregătesc legumele pentru paste. Pastele se fierb al dente, se reduce timpul de fierbere scris pe pachet cu 1 chiar 2 minute. Într-o tigaie încinsă se pune tonul + uleiul, se adaugă usturoiul, peste 1 minut ceapa, apoi roșiile, ardeii, un strop de vin alb, se lasă pe foc...
Evantai din dovlecei și vinete & paste fundițe
- Se spală, se taie dovlecelul în două (depinde de mărimea lui) apoi felii de-a lungul. - Vinetele se decojesc și se taie la fel ca dovleceii. Se stropesc cu zeamă de lămâie (să nu se oxideze) și se pun pe grill-ul încins (eventual uns cu puțin ulei). -...