Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Fetesti
Bucataras din 09.04.2010
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...
publicat la 20.12.2020
publicat la 13.12.2020
publicat la 30.11.2020
Găseşte curajul de a fi tu însaţi, chiar dacă încă nu ştii cine eşti!
Voturi:36
Voturi:34
Voturi:24
In cont 66
Set de 2 teluri Kasahome
Taietor de pizza
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Pensula de patiserie
Cantar digital pentru bucatarie
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
la 18:45
de Bucataras 6
pe 21.03 la 15:03
pe 21.03 la 14:02
pe 21.03 la 10:21
de Retete_gustoase 1
pe 20.03 la 17:01
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
oanapl
AndrutzaP 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ankyy 1
Georghiouadriana23 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 8
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrama de oaie, afumata
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...