Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 30.11.2011
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...
mai multe
publicat la 30.11.2011
Ti-ar placea sa profiti cat mai mult timp de atmosfera calda si linistita care se instaleaza astazi
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Perie de pantofi
Suport pentru ustensile de bucatarie
Placa de tocat fata-verso
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:57
de Constelatialeu 9
ieri la 17:54
de RODIMUR 8
pe 04.10 la 00:41
pe 03.10 la 14:07
pe 03.10 la 11:46
de Rocsi 9
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
mihaelar63
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paste cu piept de pui si ciuperci ("NUI libanez")
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...