Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 30.11.2011
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...
mai multe
publicat la 30.11.2011
Doare? Lasă, că trece. Din decembrie n-o să te mai doară nimic. Se usucă toate şi cad, ai să vezi.
Cantar digital pentru bucatarie
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Coaster extensibil Cook Concept
Suport pentru ustensile de bucatarie
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 21.11 la 17:39
pe 21.11 la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
pe 21.11 la 15:22
de vasimur 4
pe 21.11 la 11:23
pe 21.11 la 11:02
de Adele 4
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
vasimur
RODIMUR
nilguin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MihaelaB79 1
Emil 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paste cu piept de pui si ciuperci ("NUI libanez")
Pieptul de pui se fierbe cu delikat, foi de dafin si putina sare, iar cand s-a fiert se taie in bucatele mici (iar apa in care a fiert se opreste pentru sos.). Pastele se fierb conform timpului de pe pachet aprox 7 minute. Cascavalul se da prin...