Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Set de 2 borcane de depozitare
Cantar digital pentru bucatarie
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 4 pahare de whisky
Set de 250 forme pentru briose
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 18:17
de Bucataras 6
la 09:32
ieri la 10:43
de Constelatialeu 9
pe 20.04 la 18:11
pe 18.04 la 22:32
de RODIMUR 8
3 comentarii
3 voturi
Valclaudia
vasimur
MotanLaOale
rivka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...