Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Set de 3 boluri Ellenge
Unghiera BISALUO
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 2 decojitoare universale de legume
Perna ergonomica Karll
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 06:40
ieri la 11:51
pe 25.11 la 11:03
pe 24.11 la 09:24
pe 21.11 la 17:39
de Adele 4
8 comentarii
de vasimur 4
de Andra_Constantinescu 6
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Ina
MotanLaOale
vasimur
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...