Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.04.2015
Tocam marunt albusul , somonul, castravetii si caperele. Le amestecam pe toate intr-un bol. Turnam si zeama de lamaie, adaugam praful de sare. Amestecam si servim.
publicat la 13.05.2015
publicat la 06.05.2015
Cere și ți se va lua!
In cont 19
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 15:04
ieri la 14:16
ieri la 09:15
de RODIMUR 8
pe 21.08 la 23:04
de Caty 3
pe 21.08 la 22:18
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
mihaelar63
alilianaa 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
klausenburger_adica Lacrima 1
Adelina2308 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tartar cu somon afumat
Tocam marunt albusul , somonul, castravetii si caperele. Le amestecam pe toate intr-un bol. Turnam si zeama de lamaie, adaugam praful de sare. Amestecam si servim.