Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.02.2017
Se amesteca intr-un castron, cam trei sferturi din cascavalul razuit prin razatoarea mica, toata branza feta, un catel zdrobit de usturoi, 150 ml de smantana si putin busuioc. (Acest amestec se va pune peste pulpe dupa ce vor sta putin in cuptor)...
publicat la 26.02.2017
In cont 2
Tava pentru servire Jalz Jalz
Unghiera BISALUO
Set de 4 pahare de whisky
Lumanare parfumata
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:57
la 09:33
la 09:12
de RODIMUR 8
ieri la 21:15
ieri la 09:18
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
camelia75 1
VERONICA2607 1
DanielaDDB 1
NicoNicolass 1
Rocsi 9
2184 puncte
1124 puncte
RuxyRux 9
1000 puncte
mirela0911 8
vasimur 4
217 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pulpe de pui cu busuioc in blanita de branzeturi si legume
Se amesteca intr-un castron, cam trei sferturi din cascavalul razuit prin razatoarea mica, toata branza feta, un catel zdrobit de usturoi, 150 ml de smantana si putin busuioc. (Acest amestec se va pune peste pulpe dupa ce vor sta putin in cuptor)...