Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.02.2017
Se amesteca intr-un castron, cam trei sferturi din cascavalul razuit prin razatoarea mica, toata branza feta, un catel zdrobit de usturoi, 150 ml de smantana si putin busuioc. (Acest amestec se va pune peste pulpe dupa ce vor sta putin in cuptor)...
publicat la 26.02.2017
In cont 2
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Rola de folie pentru prajituri
Pensula de patiserie
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:41
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 17:28
pe 01.11 la 10:09
pe 01.11 la 09:18
pe 31.10 la 09:47
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
Rocsi
Caty
Dea_Dea 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
prohorez68 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pulpe de pui cu busuioc in blanita de branzeturi si legume
Se amesteca intr-un castron, cam trei sferturi din cascavalul razuit prin razatoarea mica, toata branza feta, un catel zdrobit de usturoi, 150 ml de smantana si putin busuioc. (Acest amestec se va pune peste pulpe dupa ce vor sta putin in cuptor)...