Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Craiova
Bucataras din 02.02.2012
Punem in blender uleiul, oul, mustarul, zeama de lamaie, putina sare si mixam timp de 30 secunde. Adaugam apoi iaurtul si amestecam cu o spatula de lemn. Folosim maioneza pentru diverse salate, eu am folosit-o la salata de boeuf light.
publicat la 10.11.2017
publicat la 23.08.2016
publicat la 28.01.2016
Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.
Voturi:76
Voturi:28
Voturi:45
In cont 31
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:53
la 15:23
la 11:23
de RODIMUR 8
ieri la 23:37
ieri la 10:27
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Giana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadia 1
sunrisseee 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza light
Punem in blender uleiul, oul, mustarul, zeama de lamaie, putina sare si mixam timp de 30 secunde. Adaugam apoi iaurtul si amestecam cu o spatula de lemn. Folosim maioneza pentru diverse salate, eu am folosit-o la salata de boeuf light.