Alchimia albinelor

Postat de Sidy in Alimente pe 7 Aug 2010 | 5217 vizualizari

Comentarii (6)

07.08.2010, 18:08

f interesant si acest articol

07.08.2010, 18:30

Saru'mana sefu pentru ajutor !!!

08.08.2010, 14:04

bun!! stiam eu ce stiam ca mierea zaharisita e cea mai buna..nimeni nu ma credea!

10.08.2010, 18:07

Foarte interesant Sidy! Asa e daca esti sefa de stupi!

10.08.2010, 20:35

interesant articolul

15.08.2010, 10:37

f interesant!! noi suntem fani miere, punem si in cafea sic eai, in loc de zahar, de multe ori si la prajituri. De aceea, aproape 'colectionam', am miere de Thymus, de flori de cires, de pin, adusa din Grecia,din Portugalia, miere de rozmarin, de rapita de p-aici, si eterna poliflora!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]