Aperitiv corndog

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2020 | 7794 vizualizari

 

O gustare caldă foarte bună şi rapidă. Nu am precizat cantităţi exacte, pentru ca am pus totul la ochi.

 

INGREDIENTE

  • crenvurşti
  • 1 ou
  • lapte
  • făină
  • praf de copt
  • ulei pentru prăjit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv corndog:

Se amestecă oul cu laptele rece, praf de copt şi făină cât să obţinem un aluat puţin mai gros decât cel de clătite.

Crenvurştii fierţi sau nu ( dacă sunt din cei ce se pot mânca direct din conservă sau borcan) se taie în bucăţi mai mici.

Fiecărei bucăţi i se fixează câte o scobitoare.

Se dau prin aluat, se scurge surplusul şi se prăjesc în ulei încins până se rumenesc.

Se serevsc calzi cu muştar sau ketchup.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv corndog" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu crenvusti