Bucataras in oras

 Cauta » 

17 milioane kilogramul de carne de vita la macelaria Le Boucherie Francaise din Bucuresti

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Măcelăria Le Boucherie Francaise, prima de acest gen în Bucureşti, a fost deschisă cu o investiţie de 150.000 de euro şi aşteaptă în primul an o cifră de afaceri de 500.000 de euro.Citeste continuarea

Bucataras pentru o zi numarul 1 in SATI!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Bucataras.ro - Numarul 1 in SATI pentru o zi! Si ne mindrim cu acest lucru. SATI este clasamentul oficial al siteurilor romanesti, iar pe nisa culinar sint concurenti cu mult mai multi ani de...Citeste continuarea

Senzational audiobook-ul cu retete "Golătatea înconjură, iar foamea dă de-a dreptul", de Draga Olteanu matei

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Vineri, indreptindu-ma spre Piatra Neamt, am oprit la benzinaria OMV de la intrarea in Adjud. In raftul cu cd-uri mi-a sarit in ochi unul cu retete in versuri si proza, culese, scrise si povestite...Citeste continuarea

Buna ziua dragi colegi bucatarasi,

Postat de: nico15 in Bucataras in oras

A trecut ceva vreme de cand nu am mai atasat nici o reteta si evident nici un articol dar am fost intr-o criza totala de timp, acum as dori sa ma revansez si sa va impartasesc din experienta mea...Citeste continuarea

Junii Brasovului

Postat de: Ramonica in Bucataras in oras

Pentru cei care nu au auzit de ei sau nu i-au vazut, m-am gandit sa pun cateva poze.Citeste continuarea

Cum sa mananci sanatos in 7 pasi simpli!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Gazeta Sporturilor va distribui in fiecare joi, impreuna cu ziarul, 7 carti despre alimentatie care nu trebuie sa-ti lipseasca din biblioteca:“Adevarul despre alimentatia romanilor”, primul...Citeste continuarea

De ce mancam oua rosii de Pasti?

Postat de: rocsi_1612 in Bucataras in oras

Am gasit acest articol intr-o revista culinara si m-am gandit sa il impartasesc cu voi.Mie mi se pare interesant.Citeste continuarea

Despre condimentele chinezesti-sosul de soia

Postat de: AndreeaJ in Bucataras in oras

Ar fi trebuit sa incep cu aceasta postare mai demult, insa nu m-am gandit ca o mica discutie pe tema sosurilor si uleiurilor chinezesti poate fi atat de importanta. Asa ca astazi m-am decis sa va...Citeste continuarea

Atentie, dupa prinz vom opri logarea pentru citeva ore!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Mutam siteul in casa noua, adica in data-centerul Hostway. Astfel, pentru citeva ore vom opri posibilitatea de logare. Va cerem scuze pentru acest inconvenient. Ne reintilnim dupa ce aranjam prin...Citeste continuarea

Azi, restaurantul Bucatarasul cel dibaci lanseaza un program de educatie culinara!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Miercuri, 30 martie 2011, restaurantul "Bucatarasul cel dibaci" lanseaza programul de educatie culinara "Secretele bucatarasului". Proiectul va cuprinde 5 seminarii gratuite adresate publicului...Citeste continuarea

Cupa Moldovei în Gastronomie

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Cupa Moldovei in gastronomie se va desfasura la Iasi in perioada 4-6 martie, la hotel Unirea, bucataras.ro fiind partener oficial al competitieiCiteste continuarea

Despre supermarket si nevoia de cumparaturi

Postat de: carmenvlad in Bucataras in oras

Am auzit cu ceva timp in urma o stire care pentru un moment ma lasat fara cuvinte.Citeste continuarea

Teo lanseaza pe 19 februarie cartea "De-a bucatarii"!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Lansarea oficiala a cartii "De-a bucatarii", scrisa de Teo - Teo's kitchen - va avea loc pe 19 februarie 2011 (ora 12:00), in Bucuresti, la Clubul Taranului din cadrul Muzeului Taranului Roman,...Citeste continuarea

Cum folosim betisoarele chinezesti

Postat de: AndreeaJ in Bucataras in oras

O parte din cultura Chinei o reprezinta betisoarele pentru mancat 筷子 kuai zi. Nu numai ca sunt simbolul mancarii asiatice, dar au si o traditie indelungata. Primele dovezi scrise dateaza inca...Citeste continuarea

Simigeria PETRU

Postat de: carmenvlad in Bucataras in oras

Am fost zilele trecute la Brasov. Este un oras care te surprinde tot timpul, si tot timpul gasesti ceva ascuns un cotloanele lui. Acum am descoperit o poveste. Povestea lui Petru. Nu am ratat...Citeste continuarea

Bethany dincolo de Iordan-locul Botezului Domnului Isus

Postat de: Mihaela11_jo in Bucataras in oras

Azi,19 ianuarie, se sarbatoreste Boboteaza , potrivit calendarului bisericesc neindreptat. Este o sarbatoare scumpa a crestinatatii. Vreau sa va prezint cu aceasta ocazie locul Botezului Domnului...Citeste continuarea

De ce?

Postat de: carmenvlad in Bucataras in oras

Frunzaresc paginile acestui site de aproape un an de zile. Sunt uimita de multitudinea de retete si de bogatia de sfaturi descrise aici, de forma familiara si de dragostea pentru gatit a tuturor...Citeste continuarea

Pensiunea Iris -premiul meu de Revelion, o cina romantica!

Postat de: burdulea56 in Bucataras in oras

Anul acesta, chiar in primele ceasuri, mi-a suras norocul! La tombola revelionul am castigat marele premiu al tombolei ,,O cina romantica,,.Citeste continuarea

Pizza de 4.000 de dolari si ... alte mincaruri scumpe

Postat de: alinutza1983 in Bucataras in oras

Am gasit undeva un articol despre cateva din cele mai scumpe alimente.....mi s-a parut destul de interesant!Citeste continuarea

Incredibilul experiment al lui Daily Mail: hamburgerul de la McDonalds nu mucegaieste!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

In urma unei lansari provocate de un prieten sceptic, Sally Davies a demarat experimentul Happy Meal: ea a cumparat un meniu - cartofi prajiti si hamburger - si i-a pastrat pe o farfurie 180 de...Citeste continuarea

 Cauta » 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]