Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 9 Dec 2011 | 32370 vizualizari
si eu mai patesc cateodata
![]()
se mai intampla 
se intampla

nu mai imi aminti
ani intregi nu am avut rateuri iar acum trei saptamani Flop
,asta e

1. Eu daca bat bine albusurile cu putina sare, sunt sigura ca rezultatul va fi multumitor ( daca si celelalte ingrediente au fost pastrate 30 minute la aceeasi temperatura , inainte de incorporare).
2. Pe de alta parte, important este ca zaharul sa nu fie umed, cocoloase...
( Am avut odata zahar PIC - de la nenea Penescu
... din cauza umiditatii crescute mi-a tras tot blatul in jos si am obtinut ....cauciuc in loc de blat
)
3. Chiar si esenta in cantitate prea mare poate dauna aluatului.
Acum mai ziceti si voi

Hai sa va mai spun si eu...daca aveti in jur mici pofticiosi langa un chec abia scos din cuptor...si-l dati la receeeee...sa nu va mire ca atunci cand il veti aduce inapoi la temperatura camerei. sau poate chiar inainte, la locul faptei...va face buffff

Si mai e ceva
: daca opriti focul, nu lasati checul in cuptor, in ideea de a-l mai tine la cald ! Ba chiar scoateti-l imediat si din forme , altfel va scadea in inaltime destul de mult. 
Folositor articol
