Postat de xana in Ustensile de bucatarie pe 18 Iul 2013 | 8283 vizualizari
utile informatii...nu stiam unele dintre ele. in rest, eu am cam eliminat folia de aluminiu din utilizarea in procesul de gatire si am inlocuit-o cu hartia de copt, pt. a acoperi alimentele cand se gatesc. Asa stau si eu mai linistita
Eu nu prea cred in verdictele astea drastice.
Asa cum zice Diana si eu incerc sa folosesc hartie de copt imbibata cu apa,dar uneori mai acopar friptura cu folie de aluminiu.
Oalele de aluminiu nu-mi plac.
Sincer nu stiu exact cat de nociva este dar o mao folosesc cateodata la friputurile ce le pregatesc la cuptor. Interesant faptul ca trebuie pusa cu luciu in jos si de retinut!
Folositor ...Eu folosesc folia de aluminiu...vorba Diei,parerile astea drastice asupra produselor parca-s prea exagerate.Daca luam fiecare lucru in parte fiecare are pro si contra !!!
Folosesc folia de aluminiu zilnic la sandwich-uri la fripturi etc. Singurul lucru care ma cam speriat a fost acum 4-5 luni cand am facut primadata Tiramisu si l-am introdus in frigider cu o folie de aluminiu deasupra ; dupa 3-4 ore cand am scos tava afara folia de aluminiu disparuse in zonele unde ajunsese in contact cu pudra de cacao (pur si simplu se topise in frigider) de atunci ma cam feresc de ea daca se poate .