Marinare perfecta ptr fiecare tip de carne

Postat de doralinda72 in Tehnici pe 31 Mar 2013 | 46572 vizualizari

Comentarii (21)

31.03.2013, 20:05

multumim Dora

31.03.2013, 20:06

E foarte interesant articolul. Evident că fiecare familie, fiecare zonă are modul său de preparare. Orice sfat bun, e binevenit.

31.03.2013, 20:12

Padre, ai dreptate, si eu aleg sfatul sau indicatia care se "lipeste" de mine, dar sunt deschisa la idei noi chiar daca stiu ca poate rezultatul nu va fi cel asteptat! Dar pana acum, ultimile retete de vreo 2 saptamani, le prepar dintr-o carte greceasca luata acum de curand, si sincer, bucatarul asta stie ce face!! Are si o emisiune in fiecare saptamana si cu drag ma uit la el si gatesc ce gateste el, si pana acum mi-a iesit exact asa cum trebuia!

31.03.2013, 20:21

Interesant!

31.03.2013, 20:25

imi plac marinadele de mor, deabea astept vara sa pun de un gratar....se pot face in f multe feluri, depinde doar de preferinte...

31.03.2013, 20:27

Asa e simona!

31.03.2013, 20:40

Bine ca nu ai acasa pe cineva care sa-ti spuna sa nu mai faci experiente pe pielea lui!

31.03.2013, 20:49

Mariana mi se intampla cate odata ca sotul sa-mi reproseze ca incerc lucruri noi doar ptr a le posta pe site,dar noroc ca imi ies bine asa ca nu refuza!

31.03.2013, 20:55

Super!

31.03.2013, 21:44

31.03.2013, 21:56

31.03.2013, 22:20

si la mine sotul meu mi-a zis ca manaca cam mult. Altii se plang ca nu au de mancare ai nostri se plang ca au prea mult. Oricum imi place ce ai scris

31.03.2013, 22:29

31.03.2013, 22:53

Da, ai vazut cookie?! Asta ii zic si eu! Ca frigiderul e plin cu bunataturi!!! Si ca ii schimb meniul des! multumesc frumos!

31.03.2013, 22:54

Merisor, delia, luana

31.03.2013, 22:55

Zamfira

02.04.2013, 15:57

Interesant si de bagat la cap !

02.04.2013, 16:53

03.04.2013, 01:25

Constelatie, felicia

06.04.2013, 15:29

Si eu folosesc marinarea mai ales la vanat , la carnea pentru gratare vara . Imi place si marinarea cu iaurt pentru carnea de pasare . Utile idei

06.04.2013, 16:49

Multumesc frumos mihaela!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]