O romanca, la un pas de moarte dupa ce a consumat o planta exotica cumparata dintr-un supermarket

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 22 Ian 2016 | 4279 vizualizari

Comentarii (9)

22.01.2016, 17:38

E manioc, din el se face o făină în muşte ţări ale Americii Latine dar nu numai. Gospodinele noastre, cele dornice de aventuri culinare, să se uite mai bine ce cumpără, căci din dorinţa de a fi în trend, ca să nu mai spun de dorinţa la fel de veşnică de a slăbi, încercă fel şi fel de chestii noi, fără să studieze mai înainte despre produs. E drept, au şi vânzătorii vina lor, dar înainte de toate, viaţa fiecăruia din noi e la mijloc, aşa că înainte de a pune în coş cele de băgat în gură, trebuie deschişi ochii bine, altfel... .

22.01.2016, 17:41

"multe"

22.01.2016, 17:50

Da Padre, dar de ce a ajuns pe rafuturile magazinului????

22.01.2016, 17:54

Cert, este că mi-am propus anul acesta să probez, toate fructele exotice ce se comercializează în magazine Am probat deja cactusul După această știre voi fi un pic mai precaută Mereu am avut reținere ptr physalis O culegeam numai pentru decor, dădea bine în glastre peste iarnă Acum am descoperit că se poate consuma

22.01.2016, 17:55

Nu mai citesc, am mai citit azi articolul

22.01.2016, 18:00

Bine zis, inainte sa casti gura, asca ochii ) trista intaplare, vina e de ambele parti!

22.01.2016, 18:00

*casca

22.01.2016, 18:03

Cristina, a ajuns pentru că e plantă comestibilă, Din momentul în care o cumperi răspunzi pentru cum o găteşti. Suntem în mileniul III, avem surse de informare, putem vedea ce este şi cum se prepară. Ignoranţa nu are scuze, când vrei să epatezi, plăteşti, fiecare alegere îşi are plata sa. Sunt convins că tu. aşa cum de alfel fac mulţi, te interesezi dinainte ce cumperi, ce vrei să găteşti, te interesezi de gustul şi textura celor cumpărate. Eu aşa fac, sincer, căci dincolo de cunoaştere prin gustare, e nevoie şi de cunoaşterea ştiinţifică, nu mi se pare firesc să afli asta prin autopsie.

22.01.2016, 18:04

Aseara imi povestea o colega de articolul asta. Nu a stiut nici una din colegele mele ce este cassava, maniocul, tapioca...De tapioca hai ca a mai auzit lumea, dar nu stiu cati stiu din ce este facuta. Sunt foarte putini oameni care cunosc amanunte despre ce baga in gura. Daca nu cunosc, nu mananc, simplu...e ca si cum mananci ciupercile pe care le gasesti prin padure.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]