Păstorel Teodoreanu - cronicar culinar

Postat de carmenvlad in Cu de toate pe 27 Noi 2011 | 9677 vizualizari

Comentarii (10)

27.11.2011, 18:50

Lau

Lau
28.11.2011, 08:12

28.11.2011, 08:27

super ,auzi mai tu fusei vizitata de cei de la PRO TV,sa vaza ei cum faci un cozonac cu 100 de oua si un kg de faina tot dupe reteta distinsului Pastorel?

28.11.2011, 19:56

Bravo, felicitari pentru articol! Am sa fac odata, cu tot dichisu, reteta asta a lui Pastorel.....

Teo

Teo
28.11.2011, 21:50

Multumesc,demult as fi vrut sa citesc asa ceva!

29.11.2011, 08:39

Deja simt aburul sarmalelor lui Pastorel

29.11.2011, 13:26

29.11.2011, 18:32

Retetele lui Pastorel Teodoreanu sunt sarmante si bucatele gatite trebuie insotite de un pahar de vin obligatoriu. Povestea tesuta in jurul retetei este cu atat mai frumoasa cu cat bucatele sunt mai alese. Va multumesc tuturor si va urez sarbatori fericite.
Pentru Aziz, nu draga mea. Nu am fost eu la PRO TV, desi mi-as fi dorit.

30.11.2011, 09:06

Carmen dar nu se stie niciodata

02.12.2011, 10:31

Aziz ai dreptate, nu se stie niciodata. Iti multumesc pentru cuvintele calde.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]