Radu Popovici, Ginger si Timofti

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 22 Oct 2009 | 8064 vizualizari

Comentarii (13)

22.10.2009, 14:38

Ma bucur sa reintilnesc online vechi prieteni, printre care Cezar Filip si Doru Pencea, pe care i-am cunoscut personal acum 2 ani, cind restaurantul era in plin santier, si am facut si o degustare de vin alb german.
Pe Radu inca nu l-am cunoscut personal, deocamdata ne leaga o prietenie culinara tot online.
Toate bune tuturor!

22.10.2009, 16:38

Extraordinara seara! Mancarea delicioasa si gazdele la fel Super reportajul!

22.10.2009, 16:52

Abia astept sa puna Radu retetele sa le impartasim si celorlalti bucatarasi

Radu Popovici

22.10.2009, 17:44

Am pus reteta pe blog. http://www.reteteleluiradu.ro/2009/10/22/peste-tilapia-cu-curry-si-taitei-de-celofan/

22.10.2009, 21:19

Immm, e delicioasa, o execut in week end clar

22.10.2009, 21:41

Radu, am vazut reteta! suuuper! unde gasim taietei de celofan? am fost azi in Carrefour si am uitat sa caut...

22.10.2009, 21:47

atat de rau imi pare ca nu am fost si eu..

22.10.2009, 23:33

Anca, data viitoare esti pe lista, prima Si pt. mine a fost din scurt...dar am reusit sa merg!

Radu Popovici

23.10.2009, 18:24

@Oana: Taitei de celofan gasesti la Dragonul Rosu 2, langa complexul Europa. Acolo, la etaj, este un magazin alimentar chinezesc foarte bogat. Parca am mai vazut in Piata Amzei, la Ky Life (sau Ki Life?); este un magazin naturist care are o multime de ingrediente chinezesti, japoneze si indiene.
Daca nu gasesti taitei de celofan, poti folosi si taitei de orez; pe astia ii gasesti aproape in orice supermarket. Ai grija sa iei din cei subtiri...

24.10.2009, 19:46

Multumesc, Radu!

02.02.2010, 23:49

acum am citit articolul asta. Stiai ca pe 14 februarie Radu organizeaza o intalnire cu cititorii blogului? Daca te intereseaza, intra pe blogul lui.

03.02.2010, 00:15

pe 14 februarie sint la Atenaaaa , altfel cred ca m-as fi dus. e un tip super, imi place, f pasionat si fin cunoscator

03.02.2010, 18:50

eu merg. O sa-ti povestesc cum a fost.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]