
publicat la 07.03.2019
publicat la 28.11.2017
publicat la 16.11.2017
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Placinte Pachetel
Pentru aluat, am pregatit maiaua, am amestecat drojdia proaspata cu zaharul, o lingura de faina si putina apa calduta. Am lasat-o la loc cald pentru circa 15 min. Intre timp am pus faina cu sarea, uleiul, am adaugat si drojdia crescuta si laptele caldut si am framantat un...
Baghete cu cascaval
Pentru inceput am pus intr-un vas drojdia uscata cu o lingura de zahar, o lingura de faina si putina apa calduta, si am lasat putin la crescut. Intre timp, am pregatit un vas in care am adaugat 500 g faina ( restul de faina am oprit-o pentru framantat), cele doua oua, sarea,...